EL POT PETIT AMB LA CULTURA ACCESSIBLE

El Pot Petit és un grup compromès socialment que aposta per la cultura accessible fent arribar la seva música a les persones amb sordesa mitjançant l’accessibilitat auditiva.

Els dies 30 i 31 de desembre de 2019 vam fer accessible mitjançant bucle magnètic l’espectacle dels 10 anys al Teatre Poliorama.

Vam tenir la sort de poder conèixer la Mireia, en Pablo i l’Alma, que van gaudir molt de l’espectacle. La Mireia i en Pablo ens van explicar que van poder seguir tot el concert molt bé amb el bucle magnètic, a més, la Mireia ens va comentar que li agrada molt la música, que toca el clarinet i que li va encantar sentir en Dani López, músic del Pot Petit, a dalt de l’escenari.

Van ser dos dies emocionants i màgics, una experiència molt bonica que esperem poder repetir ben aviat!

El Pot Petit neix el 2009 d’unes ganes de crear música, concerts i espectacles de qualitat pensats especialment pels infants i les seves famílies. El grup aposta per acostar diferents estils musicals a les famílies, amb unes lletres adequades, a través d’uns personatges i, sobretot, d’unes cançons de creació pròpia i original amb les que els infants es puguin sentir identificats.

Compartir aquest article: