Enbucle neix amb l’objectiu de fer els espais accessibles prioritzant el dret a participar de les propostes culturals.

Per això apostem per esdeveniments accessibles que comptin amb els recursos tècnics i humans necessaris per tal d’evitar la discriminació, garantir la igualtat d’oportunitats i afavorir l’accessibilitat universal a la cultura.

INSPIRA FESTIVAL 2022

El dissabte 8 d’octubre vam formar part de l’Inspira Festival, va ser meravellós poder compartir l’experiència viscuda per tantes persones quan sentien la música.

Hem participat en l’accessibilitat del Festival mitjançant els bucles magnètics i les motxilles vibratòries.

https://www.naciodigital.cat/noticia/240057/inspira-festival-inclusio-es-tan-important-musica

FESTIVAL ESPERANZAH! 2022

La cultura com a eina de transformació social. Aquest any, al Festival Esperanzah! ho hem fet un cop més, apostant per fer més accessibles els espais i obrint les portes encara a més persones. Amb el suport i la confiança de festivals i artistes el camí sempre és més planer. Estem molt contentes d’haver pogut formar part de l’equip per fer-ho realitat.

El 7, 8 i 9 d’octubre va ser accessible amb bucle magnètic i motxilles vibratòries.

XIULA DESCONTROL MPARENTAL

Xiula és una experiència única d’animació musical: fan cançons, pròpies i per encàrrec, creen espectacles i en general, lien pollastres importants que animen a tot tipus de públic.

El dia 26 de febrer de 2022 vam fer accessible mitjançant bucle magnètic temporal l’espectacle Descontrol MParental al Teatre Poliorama.

Descontrol MParental

FESTIVAL ESPERANZAH! 2021

El Festival Esperanzah! és un festival cooperatiu format per una gran xarxa de persones, col·lectius i entitats. Un model horitzontal i democràtic, sense ànim de lucre, que treballa a contra corrent per a mantenir viva la cultura anticapitalista.

El dia 17 d’octubre del 2021 vam fer accessible el Festival mitjançant el bucle magnètic.

Cartell Esperanzah! Accessible
Festa Esperanzah!

EL POT PETIT ÉS NADAL A DINS EL POT PETIT

Els dies 27 i 28 de desembre del 2020 vam fer accessible mitjançant bucle magnètic l’espectacle És Nadal a dins El Pot Petit al Teatre Poliorama.

És Nadal a dins El Pot Petit

BARCELONA DISTRICTE CULTURAL

És un circuit estable d’espectacles professionals i un programa de creació de projectes artístics comunitaris. El Barcelona Districte Cultural busca tant apropar la cultura als ciutadans com els ciutadans a la cultura, amb el propòsit de convertir-los en agents culturals actius.

Fem accessibles alguns dels espectacles mitjançant el bucle magnètic i la subtitulació en directe.

EL POT PETIT 10 ANYS AMB EL POT PETIT

El Pot Petit neix el 2009 d’unes ganes de crear música, concerts i espectacles de qualitat pensats especialment pels infants i les seves famílies. El grup aposta per acostar diferents estils musicals a les famílies, amb unes lletres adequades, a través d’uns personatges i, sobretot, d’unes cançons de creació pròpia i original amb les que els infants es puguin sentir identificats.

Els dies 30 i 31 de desembre del 2019 vam fer accessible mitjançant bucle magnètic l’espectacle 10 anys amb el Pot Petit al Teatre Poliorama.

Pot Petit Poliorama
10 anys amb el Pot Petit
Pot Petit al Poliorama

SIMBIÒTIC FESTIVAL

El Simbiòtic Festival és el primer Festival d’arts escèniques accessibles per a tothom. Neix amb l’objectiu d’obrir les portes dels teatres a la diversitat, essència de tots nosaltres i del mateix fet artístic.

Hem participat en l’accessibilitat del Festival en les seves quatre edicions mitjançant la subtitulació en directe i la instal·lació d’un bucle temporal.

INSPIRA FESTIVAL 2019

L’Inspira és un Festival que vol trencar barreres i posar la cultura, la música i les arts escèniques a l’abast de tothom. També vol donar visibilitat i normalitzar la discapacitat. Per això ofereix una programació inclusiva, amb espectacles protagonitzats per persones amb capacitats diverses.

Hi vam col·laborar incorporant un sistema de bucle magnètic individual per fer accessibles els concerts de l’escenari Valors.

https://www.naciodigital.cat/noticia/188568/inspira/festival/quan/musica/trenca/barreres

Inspira Festival 2019

CLOWNIA FESTIVAL 2019

La cultura com a eina de transformació social

El Clownia és un festival que, a través de la cultura, pretén contribuir a la transformació de la societat.

Vam poder formar part de l’equip del Festival Clownia i vam fer accessible amb bucle magnètic individual l’Espai Consciència i els concerts de la Ciutat Llunyana. Una experiència enriquidora que ens motiva i ens reafirma a seguir fent possible esdeveniments accessibles.

Clownia Festival 2019