Enbucle neix amb l’objectiu de fer els espais accessibles prioritzant el dret a participar de les propostes culturals.

Per això apostem per esdeveniments accessibles que comptin amb els recursos tècnics i humans necessaris per tal d’evitar la discriminació, garantir la igualtat d’oportunitats i afavorir l’accessibilitat universal a la cultura.

BARCELONA DISTRICTE CULTURAL

És un circuit estable d’espectacles professionals i un programa de creació de projectes artístics comunitaris. El Barcelona Districte Cultural busca tant apropar la cultura als ciutadans com els ciutadans a la cultura, amb el propòsit de convertir-los en agents culturals actius.

Fem accessibles alguns dels espectacles mitjançant el bucle magnètic.

EL POT PETIT 10 ANYS

El Pot Petit neix el 2009 d’unes ganes de crear música, concerts i espectacles de qualitat pensats especialment pels infants i les seves famílies. El grup aposta per acostar diferents estils musicals a les famílies, amb unes lletres adequades, a través d’uns personatges i, sobretot, d’unes cançons de creació pròpia i original amb les que els infants es puguin sentir identificats.

Els dies 30 i 31 de desembre del 2019 vam fer accessible mitjançant bucle magnètic l’espectacle dels 10 anys al Teatre Poliorama.

Pot Petit Poliorama
Pot Petit Poliorama
El Pot Petit 10 anys

SIMBIÒTIC FESTIVAL

El Simbiòtic Festival és el primer Festival d’arts escèniques accessibles per a tothom. Neix amb l’objectiu d’obrir les portes dels teatres a la diversitat, essència de tots nosaltres i del mateix fet artístic.

Hem participat en l’accessibilitat del Festival en les seves quatre edicions mitjançant la subtitulació en directe i la instal·lació d’un bucle temporal.

INSPIRA FESTIVAL

L’Inspira és un Festival que vol trencar barreres i posar la cultura, la música i les arts escèniques a l’abast de tothom. També vol donar visibilitat i normalitzar la discapacitat. Per això ofereix una programació inclusiva, amb espectacles protagonitzats per persones amb capacitats diverses.

Enguany hi hem col·laborat incorporant un sistema de bucle magnètic individual per fer accessibles els concerts de l’escenari Valors.

https://www.naciodigital.cat/noticia/188568/inspira/festival/quan/musica/trenca/barreres

Inspira Festival 2019

CLOWNIA FESTIVAL

La cultura com a eina de transformació social

El Clownia és un festival que, a través de la cultura, pretén contribuir a la transformació de la societat.

Vam poder formar part de l’equip del Festival Clownia i vam fer accessible amb bucle magnètic individual l’Espai Consciència i els concerts de la Ciutat Llunyana. Una experiència enriquidora que ens motiva i ens reafirma a seguir fent possible esdeveniments accessibles.

Clownia Festival 2019